Er Det Værd at Opgradere til Mercedes A200?

on
Categories: Bloggen

Der er mange forskellige grunde til at køre i en Mercedes. For nogle handler det om stilen og de værdier man kommunikerer til sin omverden, ved at køre i en Mercedes. For andre handler det om den komfort, både fysisk og mentalt, man får af at køre i en Mercedes, og som er svær at finde andre steder. Der er selvfølgeligt også dem, der bare ønsker et stabilt køretøj hvor der er tænkt over den mindste detalje: her er Mercedes selvfølgeligt også i en klasse for sig.

Der er altså mange gode grunde til at købe sig en Mercedes A200. Men hvad hvis man allerede har en Mercedes – kan det så betale sig at opgradere til den nye model? Det kommer selvfølgeligt an på lige præcis dine behov og præferencer, så vi kan ikke give et endegyldigt svar. Vi kan derimod prøve at beskrive hvad det er, der er anderledes ved Mercedes A200 i forhold til dens forgængere, og give dig et generelt indtryk af, hvad bilen har at byde på. Så må det være op til dig selv at vurdere, om en udskiftning af din eksisterende Mercedes er hvad der skal til.

Overordnet set byder den nye A200 på flere kræfter, endnu mere sikkerhed og et hav af avanceret teknologi. Bilen ligner meget de andre modeller i A-klassen, men det er kun en god ting: designet af A-klassen har altid været rost til skyerne, og med god grund. A200 er en rigtig flot bil, og den har skarpe linjer der virkeligt sætter streg under luksus og komfort. Bilen er faktisk også større end sin forgænger, hvilket er overraskende rart. Jeg tror ikke der er nogen der nogensinde har følt sig klaustrofobisk i en Mercedes, men den ekstra plads man har i en A200 er faktisk noget man virkeligt lægger mærke til.

Bilen er også blevet mere aerodynamisk, hvilket måske ikke er direkte til at mærke når man kører, men som selvfølgeligt har en indflydelse på ens benzinforbrug. Den 4-cylinderde motor leverer flotte 163 hestekræfter, og det er helt perfekt til når man kører i byerne. Kommer man lidt ud på landet, så følger bilen dog også flot med, og sikrer en behagelig køretur hele vejen. Det er dog i forbindelse med bykørsel at man virkeligt lægger mærke til de ting, der ligger i Mercedes A200: den bevæger sig uden store ryk, selv hvis man begynder at køre efter at have stået helt stille. Det gør det dejligt nemt at navigere rundt i byens trafik, og øger både komfort og sikkerhed.

Hvis noget af ovenstående lyder fristende, så er det værd at besøge en Mercedes forhandler og bede om en prøvetur. I sidste ende er det helhedsoplevelsen af bilen der vil have betydning for, om en opgradering giver mening for lige præcis dig.